Segítünk bekerülni egy kreatív ügynökséghez!

Megtanítjuk neked az egyik legfontosabb szerepet egy ügynökség életében, indul az első Account Intro!

Várunk az ingyenes, nullkilométeresnek szánt account képzésünkön, amely segít neked elhelyezkedni egy ügynökségnél.

Mi ez az egész?

Accountnak lenni az egyik legfontosabb szerep egy ügynökségnél. Egy picit érteni kell minden ügynökségi munkakörhöz, és mellette pedig nem csak kommunikációs szakembernek kell lenni, hanem az adott iparág szakértőjének is, amin dolgozol. Minden projekt és projekt csapat menedzsere, lelke és motorja egy jó account. Egy jó account ráadásul annyi tudást és sokoldalú ismeretet szerez, hogy pár év után bármi lehet. Kapuk és lehetőségek nyílnak meg előtte, akár ügynökségen belül, akár ügyféloldalon is. 

Na, mi most a fejünkbe vettük, hogy képzünk néhány jó accountot a szakmának egy májusban induló,  körülbelül 8 alkalmas képzés során ahol bevezetünk a reklámszakma működésébe. Az előadók ügynökségi és ügyféloldali kommunikációs szakemberek az iparágból.

Milyen témákról lesz szó?

 • Hogy épülnek fel az ügynökségek, mik a folyamatok?
 • Milyen soft és hard skillekre van szükség, hogy accountként megálljuk a helyünket?
 • Kik a szakmai társterületek, mivel foglalkoznak, hogyan lehet ezt az egészet menedzselni?
 • Kommunikáció ügyféllel és házon belül, milyen a jó account?

Mik a legfontosabb infók?

 •  A képzés ingyenes.
 • Mindegy mennyi idős vagy, ha nem dolgoztál még ügynökségnél, akkor jelentkezhetsz.
 • 8 vagy 9 alkalom lesz májustól, heti két délután, 16 h-tól 20 h-ig.
 • Személyesen, a Mito irodájában (1053 Budapest, Károlyi utca 9.)
 • Az előadók ügynökségi és ügyféloldali kommunikációs szakemberek az iparágból.

Kiket várunk?

Kreatív, csillogó szemű, és nyitott személyiség vagy, akit érdekel az, hogy ügynökségnél dolgozzon Account Manager szerepben.

 • Precíz, pontos és strukturált vagy, szeretsz rendszerben dolgozni, folyamatokat és embereket menedzselni, vezetni, szervezni.
 • Ha ráérsz májustól 4 héten keresztül, heti kétszer délután 4-től.
 • Ha magyarul és angolul is beszélsz.

Mi történik a kurzus után?

Nem ígérünk se diplomát, se állást, de azt igen, hogy olyan tudást és gyakorlatot szerzel, amivel jó eséllyel pályázhatsz melóra a top 15 magyar ügynökség bármelyikénél. Létezik már egy Intro kreatívoknak, és az évek alatt már több mint harmincan helyezkedtek a szakmában a végzettek közül.

Mi a jelentkezés menete?

 1. Ha tetszett, amit fentebb olvastál, küldd el nekünk a CV-det/bemutatkozódat 2024.03.24-ig.
 2. A jelentkezés után küldeni fogunk neked egy rövid feladatot, hogy lássuk a motivációdat és az ismereteidet a témában. A feladat beküldésének határideje 2024.04.07. Az anyagot magyarul készítsd el!
 3. A legjobbak továbbjutnak a következő körbe és egy csoportos feladatra (AC-re) hívjuk meg őket. Ezen az alkalmon lehetőséged lesz körbejárni az irodában, mesélünk további részleteket a képzésről és szituációs feladatokon keresztül demózzuk, hogy néz ki az ügynökségi világ. Ez nagyjából 3 órát vesz majd igénybe.
 4. Ezt követően két héten belül jövünk vissza hozzád a válasszal és a végső döntéssel – remélhetőleg egy hatalmas IGEN-nel – majd májusban kezdődik a képzés.

Még nem tudjuk, hogy mikor indul a következő kör, de iratkozz fel a Weekly hírlevelünkre, amiben az új kurzusok mellett érdekes hírekről és trendekről is olvashatsz!

Ha szeretnél többet megtudni a szervezőkről és a Mito Creative-ról, itt olvashatsz rólunk és a munkáinkról.