Mito Communications Zrt ELITE program 2019 november

Kedvezményezett neve:
Mito Communications Zrt.
Szerződött támogatás összege (Ft):
6 500 000
Támogatás mértéke (%-ban):
100%
Projekt kezdési és befejezési dátuma:
2019.11.18-2021.11.30
Projekt azonosító száma:
KMR-BÉT-1-2019-19

A tervezett, illetve ebből megvalósított célok

A projekt szakmai megvalósításának időszakára tervezett célok, eredmények megvalósításában történt

változások leírása, ezek indoklása (max 2000 karakter)

A tavalyi év során az ELITE program haladásával egy időben számos ott tanult ötletet vettünk át a gyakorlatban is a cégben. A korábban kevésbé hangsúlyos víziót és missziót közösen a tulajdonosokkal és vezetőkkel együtt újra fogalmaztuk és azt kommunikáltuk a cégnél dolgozókkal is. Ennek megfelelően tudtuk kialakítani a hosszútávú céljainkat is, amelyeket évekre is lebontottunk. Alakítottunk a méréseinken, kijelöltük azokat a legfontosabb key performance indikátorokat, amelyek figyelése segít abban, hogy lássuk, hogy hol tartunk az előttünk álló úton.

Az ELITE program elkezdése előtt is cél volt, hogy az egyes tevékenységeit külön üzletágakba, cégekbe szervezzük ki. Ezt a tavalyi év során meg is tettük. A struktúra és a motivációs rendszer kialakításánál pedig nagy mértékben hasznosíthattuk az ELITE programban tanultakat.

Ennek megfelelően, a tanultak felhasználásával jött létre az új cégstruktúra. Az cégek és kapcsolódó

tevékenységük:

Mito Creative Zrt.

Ide tartoznak a kreatív ügynökségi szolgáltatások, így az ügyfelek reklámkampányaihoz kapcsolódó stratégiai tanácsadással, kreatív koncepció kidolgozásával, kreatív tervezési, kivitelezési és gyártási feladatok ellátásával járó, ennek megfelelően szövegírói, grafikai, tervezési és produceri feladatok, social media menedzsment feladatok ellátása.

Mito Digital Zrt.

Az üzletág felelős a B2C digitális felületek tervezéséért és fejlesztéséért (UX, UI, webes és mobil backendek és middleware-ek fejlesztése).

Mito Next Zrt.

Főbb területei a viselkedésalapú marketing, marketing automatizáció és egyéb innovatív marketing technológiák alkalmazása mesterséges intelligencia felhasználásával, chatbot termékfejlesztés és tanácsadás, service design valamint CRM adatbázisok építése és kezelése.

Mito Performance Zrt.

Az üzletág felel az olyan területekért, melyek elsődleges célja az értékesítés növelése, az online hatékonyság javítása. Ide tartoznak olyan szolgáltatások, mint például média (PPC, programmatic, direkt), webanalitika, SEO, onsite hatékonysági elemzések, ecommerce tanácsadás.
A corporate governance fontossága és ezen feladatok meghatározása is kiemelt célunk volt. Az új struktúra kialakítása során ezeket a szempontokat is figyelembe véve alakítottuk ki a fenti cégek vezetői rétegét is. A fenti cégek mindegyikét az adott terület korábbi vezetője, vezérigazgatóként irányítja. A tulajdonosok, korábbi vezetők ennek köszönhetően az operatív vezetés helyett fókuszálhatnak a vezetők támogatása mellett a stratégiai feladatok megvalósítására.

Mito proudly participates in the Elite Programme.
ELITE | Connecting companies with capital.
ELITE is the private market connecting private companies with diverse sources of capital to drive their growth. It comprises a vibrant community of successful entrepreneurs, advisors, brokers and investors focused on helping private companies from around the world obtain funding and so transform their vision into clear plans, actions and results.