Tanulni.
Tanulni.
Tanulni.

How many ways to draw a cross? Quite a few.

How many ways to draw a cross? Quite a few.

How many ways to draw a cross? Quite a few.

line-yellow

Mi az ami a melónál is sokkal jobb? Hát a tanulás, amit ugye ha jó szakmeber szeretnél maradni sosem szabad abbafejezni

00

Bevezető

Hiszünk abban, hogy ha a tudás szabadon mozog, azzal mindenki jól jár. Ezért szervezünk és veszünk részt olyan képzésekben, amik megmutatják a pályakezdőknek, hogy miért izgalmasak a digitális fejlesztések, a reklám vagy a média. Ezért örülünk, ha mesélhetünk szakmabélieknek arról, ahogy gondolkozunk, amit csinálunk, amivel kísérletezgetünk. És ezért szervezünk folyamatosan belső fórumokat - jegyzetelőseket, beszélgetőseket és berúgósakat is.

01

Leendő szakmabélieknek

Először nézzük azokat a képzéseket, tanfolyamokat, alkalmakat, ahova azokat várjuk, akik szeretnének valamivel foglalkozni, amivel mi is foglalkozunk.
Van köztük ingyenes és fizetős, rövid és hosszú, papírt adó és papírt nem adó, de az közös bennük, hogy valódi projekteken, valódi ügyfelekkel szerzett valódi tapasztalatainkat osztjuk meg a hallgatókkal, diákokkal.

hexagons-intro

Intro

Nem egyszerű bekerülni a reklámszakmába - pláne kreatívként. Balázzsal nyolc éve toljuk az intrót - papírt nem adunk, de lehetőséget igen: ingyen tanulhatják meg évente nyolcan a szakma alapjait tőlünk, más ügynökségeknél és ügyféloldalon dolgozó kollegáinktól. Eddig 47 ember végzett, és 20 már egy menő ügyökségnél dolgozik. /Gergő/
Ha érdekel ez a lehetőség, itt tudhatsz meg többet.

hexagons-bootcamp

Bootcamp

A GFX Bootcamp gyakornoki program keretein belül a pályakezdő grafikusok betekintést nyernek a Mito és a GFX működésébe. Art Director mentoraik mellett lehetőségük van a legnagyobb márkákon dolgozni és ellesni a szakma csínnyát bínnyát, mindemellett alapszintű concept, prodos és social tréninget is kapnak.
A program ingyenes, sőt még fizetés is jár a 3 hónapra, aminek a végén egy Mito-s certificate bizonyítja, hogy készen állnak a szakma kihívásaira.
mito.hu/content/gfx-bootcamp

hexagons-intro

Külker

A BGE nappali tagozatos reklámszakirányára 7 éve járunk rendszeresen előadni. 2018-ban pedig a mitót érte a megtisztelő felkérés, hogy vegyük át Sas Pista Marketingkommunikáció Tervezése kurzusát. Az egész éves, hasznos elméleti és gyakorlati tudást átadó programban A-tól Z-ig mutatjuk be a reklámtervezés főbb területeit kutatás, márkastratégia és kommunikáció tervezés, kreatív fejlesztés, gyártás, médiatervezés, content marketing, valamint projektmenedzsment témákban.

hexagons-bootcamp

Ui Academy

A 3 hónapos tanfolyam alatt a jelentkezők megismerik a Ui folyamatokat, az ötlet kitalálásától a tervezésen át a projekt átadásáig. Az elméleti órák mellett, hetente 4 órás workshop is segíti őket a gyakorlati tudás megszerzésében. Itt főként olyan témákról tanulnak, mint gridek, színek, tipográfia, illusztrálás, animálás, prototípus készítés. Domán Rajmi jelenleg az Animációs és a Mobil design workshopokat tartja.

01

Genesis

Our model here enlists all the characteristcs of naïve art: he clearly has no clue as to what state he's in and what result may come out of that state. The above statement is equally true about creating and wearing his masterpiece. Conceived in '30s Berlin and born in Budapest in 2010, the form meets a model who has not changed one bit over 10 years, probably because he is still just over 30.

Designer: Dániel Kövesházi / 2011 - Model: Chek

mito_tshirt_01

So where do we go from here?

No idea. No doubt, someone again is going to write round the GFX department suggesting that they do something. Draw whatever they have in mind. And then we print it, wear it, wash it, wear it again until it lands next to our other PJ in the drawer.

Wanna wear these baller merch? Check out our open positions!